Laatst toegevoegde trap

Balustraden van glas met RVS leuning.

Balustraden van glas met RVS leuning.
→ Lees meer


Nieuws

Unieke trappen op maat

Boekel - Een zo mooi mogelijke trap in de daarvoor beschikbare ruimte. Dat is keer op keer de uitdaging van de eigenaar Adrie Bekkers en de medewerkers van Jos van der Horst trappen en metaalbewerking uit Boekel.


→ Lees meer

Balans: de juiste combinatie van materialen

Balans is waar het om draait in het leven. In de Chinese filosofie draait alles om evenwicht tussen complementaire krachten, zoals yin (mannelijk) en yang (vrouwelijk). Men gelooft dat een juiste balans tussen verschillende omgevingselementen van invloed kan zijn op het geluk en welzijn van de mens. Verwijd uw horizon en kom een trapje hogerop met het juiste design.
→ Lees meer

De metaal: mooie producten, veelzijdig werk

Creativiteit kent geen grenzen. Het bewijs daarvoor wordt geleverd door tal van metaalbedrijven in de regio.
→ Lees meer

De trap als een meubelstuk

Als je ergens nieuw bent en gedachtenloos een trap passeert, heeft de maker eigenlijk een kans laten liggen. Althans, indien hij liefde heeft voor zijn vak en dat wil uitdragen.


→ Lees meer

Wat-er-gesneden wordt in Boekel

Wat er gesneden kan worden met water, oftewel "watergesneden" is, behelst waarschijnlijk meer dan u denkt. En het lukt wellicht ook beter dan u denkt


→ Lees meer

Design op hoger niveau

Het interieur, de inrichting van het huis of kantoor, staat de laatste decennia steeds meer in de belangstelling. ... Maar ook de trap mag niet in dit rijtje ontbreken.


→ Lees meer

Metaal is mooi!

Veel producten zijn gemaakt van metaal. Denk aan een klimrek, machines, auto`s, maar ook aan allerlei luxe designartikelen. En terecht! Metaal is sterk, betrouwbaar en ziet er goed uit. Kortom, metaal is mooi.


→ Lees meer

Jos van der Horst B.V. in een nieuw pand

Al sinds 1984 is ons bedrijf gespecialiseerd in het bewerken van metaal, en in het bijzonder van designtrappen en bijbehorende accessoires.


→ Lees meer